Hospicjum Św. Ojca Pio w Pucku prezentuje unikalną ofertę cateringu
Oferowane przez Hospicjum Św. Ojca Pio w Pucku usługi cateringu naprawdę zasługują na uwagę. Zaproponowane posiłki są doskonałym wyborem dla każdego, kto ceni sobie zdrowe i smaczne jedzenie. Film „Johnny” pomógł wypromować specyfikę kuchni hospicyjnej, a teraz każda osoba ma możliwość samodzielnie przekonać się o jej wyjątkowości.
Chlubą hospicjum jest doskonale znana każdemu kuchnia, która już od rannej pory działa na pełnych obrotach, aby dostarczyć pełnowartościowe posiłki dla podopiecznych placówki. Od pierwszego posiłku po przebudzeniu, aż po ostatnią kolację – każdy z nich jest przygotowywany z myślą o zaspokojeniu wszelkich potrzeb żywieniowych naszych podopiecznych.
Taką informację znajduje się w ogłoszeniu opublikowanym przez Hospicjum w Pucku.
Ciekawostką jest to, że teraz z cateringu hospicyjnego może skorzystać absolutnie każdy. Oprócz jedzenia przygotowywanego dla pacjentów, kuchnia obsługuje również catering na różnego rodzaju okoliczności oraz oferuje diety pudełkowe. Oferta jest niezwykle elastyczna i każdy znajdzie w niej coś dla siebie. Całość jest opracowywana przez doświadczoną dietetyczkę, a nad całością prac czuwa Karolina Gorzkiewicz-Drzymalska. To dietetyk z prawie 20-letnim doświadczeniem w pracy z pacjentami.